Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tsu
Czytelnik

Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa Posiadane auto: Tata Safari 4x4 Dicor 2008
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 13:49
Temat postu: Części zamienne |
|
|
Witam wszystkich na forum.
Na początek chciałem poruszyć temat części zamiennych nie tylko Taty Safari ale i do wszystkich modeli marki Tata. Jak wiadomo na dzień dzisiejszy w zasadzie w żadnym sklepie motoryzacyjnym nie uda nabyć niczego do w/w samochodów. Wiem, natomiast, że w Grodzisku Mazowieckim, jest centralny magazyn części zamiennych do samochodów Tata, problem w tym, że jak do tej pory nie udało mi się ustalić adresu, ani telefonu. Być może ktoś wie gdzie ów magazyn się znajduje, bądź inne miejsca poza ASO, gdzie można nabyć części zamienne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jarog88
Czytelnik

Dołączył: 20 Gru 2013 Posty: 4 Skąd jesteś (miejscowość / region): Nowy TARG Posiadane auto: TATA XENON
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Pią 20 Gru 2013, 11:09
Temat postu: Re: ( Tata Safari ) Części zamienne |
|
|
kolego moim zdaniem Marka TATA to składak i trzeba tylko poszukać a napewno cos dopasujesz z innego samochodu |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|